Skip to main content

Įjunkite arba išjunkite "Windows 8" tinklo bendrinimo funkciją

Įjunkite arba išjunkite "Windows 8" tinklo bendrinimo funkciją

Geoffrey Carr

Pirmą kartą prisijungus prie tinklo, "Windows 8" paprašys, ar norite bendrinti bendrinimą tarp kompiuterių ir prisijungti prie tinklo įrenginių. Jūs visada galite atsakyti "Taip" arba "Ne", priklausomai nuo to, kuris "Windows 8" nustatys tinkamas ugniasienės taisykles. Jei norite pakeisti šiuos nustatymus, visada galite tai padaryti vėliau.

"Windows 7", norėdami įjungti arba išjungti savo bendrinimą tinkle, turėjote eiti į tinklo ir bendrinimo centrą ir pasirinkti namų grupę ir bendrinimo parinktis. Su "Windows 8" viskas tapo daug lengviau.

Įjunkite arba išjunkite tinklo bendrinimo funkciją

Norėdami tai padaryti, iš "Windows 8" darbalaukio spustelėkite " Tinklo piktograma pranešimų srityje. Tai parodys dešinėje pusėje esančią sąsają, kurioje bus rodomi turimi tinklai. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite prisijungtą tinklą.

Galimybė pasirinkti Matysite, ar bendrai naudojama arba išjungta. Paspauskite ant jo.

Jums reikės paklausti Ar norite įjungti bendrinimą tarp kompiuterių ir prisijungti prie šio tinklo įrenginių.

Spustelėkite Taip įjunkite bendrinimą ir prijunkite prie įrenginių. Šis tinklo bendrinimo nustatymas galimas tik "Wi-Fi", "Ethernet", "VPN" ir telefono ryšių, o ne domenų tinkluose.

Tai yra viskas, ko jums reikia daryti "Windows 8", norint įjungti arba išjungti "Network Sharing".

Kai įjungsite bendrinimo funkciją, "Windows 8" įrenginys paruoš jūsų failus ir aplankus bendrai naudoti tinkle.

"Windows 10" vartotojai gali eiti čia norėdami sužinoti, kaip išjungti "Network Discovery".

Žiūrėkite šį įrašą, jei tinklo ir bendrinimo centras nebus atidarytas ir aš turiu atsakymą.

Link
Plus
Send
Send
Pin