Skip to main content

"Windows 7" automatiškai ištrina senus vartotojo profilius ir failus

"Windows 7" automatiškai ištrina senus vartotojo profilius ir failus

Geoffrey Carr

Žvelgiant į "Windows Vista" įdiegta nauja "Group Policy" parinktis: Ištrinkite naudotojo profilius, kurie yra senesni už nurodytą dienų skaičių sistemos pertvarkymo metu.

Šis politikos nustatymas leidžia administratoriui automatiškai ištrinti sistemos peržiūros metu naudotojo profilius, kurie nebuvo naudojami nurodytą dienų skaičių po to, kai buvo pasiektas tam tikras naudotojo profilis. Jums gali tekti tai padaryti, jei dirbate aplinkoje, kurioje yra daug vartotojų, kurie atvyksta, sukuria vartotojo profilį, tam tikrą laiką naudoja sistemą ir išeina, pvz., Pasakykite akademinę instaliaciją arba darbo vietą, o jūs nenorite nepanaudoti vartotojo profiliai, užkimšantys jūsų sistemą.

Ištrinkite naudotojo profilius, kurie yra senesni už nurodytą dienų skaičių iš naujo paleidus sistemą

Norėdami sukonfigūruoti šį parametrą, paleiskite paiešką įveskite gpedit.msc ir paspauskite Enter, kad atidarytumėte grupių politikos redaktorių. Kitas skyriuje Kompiuterio konfigūracija išplėskite Administravimo šablonai> Sistemos> Vartotojo profiliai.

Dabar dukart spragtelėkite dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite naršyti, kad ištrintumėte naudotojo profilius senesniam nei nustatytam dienų skaičiui sistemos perkraunant, kad atidarytumėte jo konfigūracijos laukelį.

Čia, jei įjungsite šį politikos nustatymą, kitoje sistemoje naudotojo profilio tarnyba bus automatiškai ištrinta, iš naujo paleiskite visus naudotojo profilius kompiuteryje, kurie nebuvo naudojami per nurodytą dienų skaičių.

Jei išjungsite arba nesukonfigūruosite šios politikos nustatymų, Vartotojo profilio tarnyba automatiškai neištrins jokių profilių, esančių kitoje sistemoje, iš naujo paleisti.

Link
Plus
Send
Send
Pin